Search

Syö oikein -> suolistomme voi hyvin ja me voimme hyvin.

Updated: Mar 10, 2020


Meiltä on monesti kysytty, että miksi olemme alkaneet tekemään proteiinivälipalatuotteita. Vastaus on yksinkertainen: Jos kaupassa ei ole vastaavaa tuotetta, eli ns. kotiruokaa pienessä paketissa, jossa ei ole lisättyä sokeria ja jossa on tarkkaan valitut raaka-aineet, joka ei ole ällömakea sisältäen ja sisältää suomalaisia marjoja, joka on helppo syödä ja joka ei jää suuhun pyörimään, se pitää tehdä itse.


Vuosien saatossa elintarvikkeisiin on lisätty huomaamattamme lisäaineita tuotteen säilyvyyden, ulkonäön tai maun parantamiseksi ja tämä on luonnollista -> Mitä enemmän tuotteilla on hyllyaikaa, sitä kannatavampaa se on - yritykselle, mutta ei kuluttajalle. Lisäaineita lisätään tuotteisiin, jotta hyllyaika lisääntyy ja maku paranee, koska luonnolliset raaka-aineet eivät säily yhtä kauan kuin lisäaineet.

Kun ateriavälit jäävät pitkien työpäivien takia liian pitkiksi, on syytä ottaa jotain välipalaa päivän aikana, jotta illan ärsyttävä pikkunälkä ei availe jääkaapin ovea yhtenään. Jos syöt terveellisen aamupalan, hyvää kotiruokaa lounaaksi ja päivälliseksi, miksi et söisi välipalaksikin ruokaa, josta tiedät mitä syöt? Välipalana toimivat hyvin perinteiset pähkinät ja banaanit, jotka on helppo syödä. Jos kuitenkin nämä eivät ole vaihtoehto tai alkavat jo kyllästyttää, on välipalojen joukosta vaikea löytää varmasti hyvää välipalaa ja sinun hyvinvointisi parasta ajatellen valmistettua välipalaa. Kaupan hyllyltä on helppo napata suklaapatukka välipalaksi, mutta vaikka mielesi halajaa herkkuja tai ne on totutettu herkkujen syöntiin, tosiasiassa kehosi ei kaipaa ylimääräisiä sokereita ja rasvoja, vaan ravinteita!


Tavanomainen kuluttaja ei kiinnitä huomiota siihen, mitä tuotteen takapuolella lukee proteiinin ja rasvan määrää lukuun ottamatta. Halusimme tuoda markkinoille suomalaisin kriteerein valmistetun, hyvänmakuisen, ravinnerikkaan tuotteen kaikkien hyvinvointia ajatellen.


Terveisin

Maija Autio

Toimitusjohtaja

PureProtein Finland Oy

61 views0 comments

© 2020 by PureProtein Finland Oy - info ( at ) pureprotein.fi